Sivuston käyttöehdot

Biskopsböle Gård Kb Ky:n verkkokaupan yleiset käyttöehdot. Käyttämällä sivustoa hyväksyt nämä ehdot.

Yleiset ehdot

Käyttäjä sitoutuu käyttämään verkkokauppaa verkkokaupan ohjeiden mukaisesti. Käyttäjä sitoutuu antamaan itsestään todenmukaisia tietoja ja ilmoittamaan viivytyksettä mahdolliset virheelliset tiedot.

Biskopsböle Gård Kb Ky:llä on oikeus muuttaa, päivittää ja korjata verkkokaupan sisältöä ja/tai sääntöjä ilman erillistä ilmoitusta käyttäjille. Käyttäjä sitoutuu tarkistamaan nämä ehdot säännöllisesti ja käyttäjän katsotaan hyväksyneen ehdot, jos hän jatkaa käyttöä muutosten jälkeen. 

Biskopsböle Gård Kb Ky voi tarvittaessa evätä asiakkuuden. Väärinkäytöksistä ilmoitetaan aina viranomaisille.

Biskopsböle Gård Kb Ky on vastuussa kaikesta verkkokaupasta esitettävästä sisällöstä ja siitä, että sisältö on Suomen lakien mukaista. 

Biskopsböle Gård Kb Ky ei vastaa sivustoilla sijaitsevien linkkien kautta saatavilla olevista sivuista tai niillä olevista tiedoista. 

Biskopsböle Gård Kb Ky:llä on vastuu asiakastietojen asianmukaisesta säilyttämisestä.  Asiakasrekisteriin liittyvät käytännöt löytyvät tarkemmin tietosuojaselosteesta.

Kaikki verkkokaupassa sijaitseva kuva- ja tekstimateriaali ovat Biskopsböle Gård Kb Ky:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Kuva- ja tekstimateriaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Tietojen lähettäminen

Lähettäessäsi aineistoa lomakkeiden mukana, hyväksyt seuraavat ehdot:

1. Takaat, että aineistossa ei ole mitään laitonta tai muuten julkaistavaksi sopimatonta.

2. Omistat aineiston ja sinulla on oikeus toimittaa se meille.

3. Varmistat kohtuullisuuden rajoissa, että aineisto ei sisällä mitään haitallista, esimerkiksi virusta, ennen aineiston toimittamista.

Sovellettava laki

Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä tulkitaan Suomen lain mukaisesti.